Persbericht

Vanaf 30 augustus 2023 heeft de Drvkkery een nieuw merk toegevoegd aan haar bedrijf; Viatours.  

Viatours is gespecialiseerd in groepsarrangementen en dagtochten onder leiding van een  deskundige gids in Middelburg en Walcheren. Maar ook het boeken van reguliere stadswandelingen en rondleiding stadhuis kan bij Viatours, online en aan de balie. 
Viatours en haar team van 14 gidsen is onderdeel van de Drvkkery BV. Daarom is er een apart merk opgezet waarin de link met de Drvkkery duidelijker wordt.  

De look & feel van de website, de rode gidsenkleding en socials sluiten nu ook goed aan bij de huisstijl van de Drvkkery. Het gidsenteam is al vele jaren actief in het deskundig begeleiden van groepen. Er is een professionaliteitsslag gemaakt door in te zetten op een internationale naam waardoor het aanbod kan groeien, zodat we in maar ook buiten Middelburg aan de vraag van onze gasten kunnen voldoen.  Onze dagtochten en arrangementen worden samen met lokale ondernemers en attracties ontwikkeld.  

Ons gidsenteam opereerde voorheen onder de naam van Tourist Info Middelburg. De Tourist Info is gelieerd aan de Gemeente Middelburg en heeft als doel onafhankelijk advies te geven aan toeristen. 

Monumenten-, thema- en fietstours voor groepen 

Onder leiding van een deskundige gids ontdekken gasten monumenten zoals het Stadhuis, de Abdij en de Oostkerk. Ook kan er gekozen worden uit thematische wandelingen zoals sloppen en stegen, architectuur of cacao, suiker en slaven. Voor wie ook de omgeving van Middelburg wil verkennen zijn er 2 fietsroutes met gids naar Veere en Vlissingen. Ook complete dagtochten op maat behoren tot de mogelijkheden. 

Touroperators en B2B 

Ook voor zakelijke partners zoals cruise- en busmaatschappijen zijn wij een full service boekingskantoor en organiseren we complete dagprogramma’s of stadswandelingen en proeverijen. 

Piet stadhuis