Expert in groepsuitjes

Viatours is gespecialiseerd in groepsarrangementen en dagtochten in Middelburg en Walcheren. Maar ook voor reguliere stadswandelingen en rondleiding stadhuis kunt u bij ons, online en aan de balie terecht. We zijn gevestigd in de belevingswinkel de Drvkkery op de Markt in Middelburg.

Sinds het verdwijnen van de VVV is hier het officiële toeristische informatiepunt van Middelburg en omstreken gevestigd. Vanuit die rol hebben we jarenlange ervaring met stadswandelingen, rondleidingen en maatwerk voor diverse toeristische activiteiten. 

Nu onder een nieuwe naam Viatours!

Ons team laat u op unieke wijze kennis maken met de rijke geschiedenis van de stad.

Gidsen voor drukkery

Ons team

Els en Ingrid
Els en Ingrid

Els en Ingrid organiseren alles achter de schermen van Viatours. Je kunt een van ons aan de lijn krijgen als je belt.

Els Bruggink heeft veel ervaring in het Zeeuwse toerisme en heeft bij de Provinciale VV Zeeland en Roompot gewerkt. Met name in de productontwikkeling en samenwerking met locale bedrijven ligt haar kracht. Voor Viatours zorgt ze voor de management taken.

Ingrid Datema heeft jarenlang een eigen bedrijf gerund en ze woont met veel plezier sinds 11 jaar in Middelburg. Het organiseren zit haar in het bloed. Ingrid regelt met name de offertes, contacten met de touroperators en de financiële afwikkeling.

Gidsenteam
Onze gidsen

Ons gidsenteam van 14 enthousiaste city experts zie je dagelijks lopen door Middelburg. Een deskundig team van enthousiastelingen die onze gasten echt iets leren over de historie van Middelburg en alle highlights en bijzondere plekken weten te vinden. Onze gidsen spreken minimaal 4 talen. 

de Drvkkery
de Drvkkery

Viatours is onderdeel van De Drvkkery. De Drvkkery is dé boekhandel, cadeau- en kantoorwinkel gevestigd aan de Markt in Middelburg. Een echte beleveniswinkel! Ook de culinair hoogstaande brasserie en de vele  live-optredens maken van de Drvkkery meer dan alleen een boekhandel. Ook de Tourist Info Middelburg is in het pand gevestigd.

‘Die Tour hat uns sehr gut gefallen. Sehr empfehlenswert!’

- Getyourguide; Gerhard 3 augustus 2023